Tuotteet

Tuotteet

Raskaankaluston varaosat

Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme kaikissa varaosatarpeissa hyvällä palvelukyvyllä ja kilpailukykyisillä hinnoilla. Siksi toimimme yhteistyössä lukuisten varaosatoimittajien kanssa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Edustamme ja tuomme maahan jälkimarkkinoiden kärkimerkkejä ja lukuisien valmistajien ja toimijoiden tuotteita. Lisäksi tarjontamme kattaa koko kotimaisen tukkukaupan tarjonnan.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme koko varaosahuolto samasta paikasta hyödyntämällä laajaa hankintaverkostoamme. Korjaamo- ja katsastuspalvelut kuljetuskalustolle tarjoaa Raskashuolto Servisepät Oy.

Vihta-auto oy:n varaosatarjonta koostuu omista merkkiedustuksista, omasta tuontitoiminnasta sekä kotimaisen tukkukaupan tarjonnasta. Näistä koostamalla teemme asiakkaillemme kokonaisedullista varaosapalvelua laadukkailla tuotteilla.

Tuotemerkistä ja myyntipakkauksesta riippumatta alkuperäisen ja tarvikevaraosan alkulähde on usein sama. Yhteistä kaikille Vihta-auton myymille tuotteille on tuotteen soveltuvuus asiakkaan tarpeeseen niin hinnan kuin laadunkin puolesta.

Asiakkaitamme ovat:

  • Kuljetusliikkeet ja niiden korjaamot
  • Kaupalliset korjaamot
  • Jälleenmyyjäkumppanit

Ota yhteyttä!